onsdag 10 augusti 2011

Sista sommarlovsveckan

Jag och killarna skrotar runt i huset och försöker hitta på roliga saker att göra. Det är dock inte lätt att i 35 plusgrader vara aktiv. Tryckande hetta och sol får vem som helst att vilja gömma sig i en kall vrå med en god bok och en glass-skål. Igår kom i alla fall ett välkommet åskoväder som orsakade diverse problem bl a översvämningar på gator och elektroniska fails. Tycker synd om trafikpoliserna som manuellt får dirigera trafiken på Jing Shun Lu...

Vpntunneln verkar funka nu och då får jag passa på att blogga lite. Önskar jag hade en bild att lägga upp, men icke.

Tassie var rund som en boll när vi hämtade honom från hundhotellet och hans hår var väldigt vildvuxet. Idag är han hos frisören och skall bli fin kille igen. Han har cykelmotionerats till sin trivselvikt igen och jag försöker göra samma sak efter några välsmakande veckor i Sverige.


Oktoberlovet kommer att spenderas i Hua Hin som vanligt. Det blev klart idag. Victor skall dock inte med denna gång. Han skall med sin kör till Paris på turné hela den veckan. Känns lite konstigt.

Wangan is back full time! De som tog över henne har inte längre råd att ha henne. Ingen av dem har något jobb så det säger sig nog självt att man inte har behov av städhjälp då. Kanske senare i höst när den där mannen fått jobb, vill de ha tillbaka henne. Vi får väl se hur det blir med den saken. Tycker det är skönt att ha henne tillbaka.

Det var allt för stunden.

2 kommentarer:

Leila sa...

Tänk så lätt man glömmer... Wangan ÄR och förblir en parasit!
Men det är klart, till jul behöver du henne iaf! ;)

August sa...

Ni kan ta med mig till Hua Hin istället! Hohoho