söndag 20 september 2009

Helgen i halvdan helhet

Helgerna går så fort vare sig man har tråkigt eller roligt!

Killarna har playdates och sleep overs, vi har börjat kalla dem "slip overs" vilket innebär att någon annan har tagit på sig ansvaret för ens unge en kväll...skööönt!
Skämt och sido, så har vi faktiskt inte gjort många knop denna helgen och det har varit härligt att bara slappa.
CK kom hem på fredagskvällen från grannlandet i öst lagom sliten och vi kollade in nynedladdade svenska idol halva natten. Sov in på lördagmorgon, hämtade barn som sovit över borta och vinkade av barn som sovit här. Lagade lunch (värmde upp soppa som Wangan lagat dagen innan), läste min Twilight-bok nr två, släpade in mig i duschen och gick på underbart mysig middag hos Erik och Vickan. Jeppe och Hanna var där samt nio barn som var samlade runt bordet i köket. Det var lite av våra barn, deras barn, Olssons barn och så några kompisar till barnen!
Det var så himla trevligt, stämningen var skön och maten var ljuvlig. Det var första gången vi träffades och satt ned på riktigt sedan före sommaren. En kväll att lägga på minnesdisken av sköna stunder.

Idag har vi inte heller jäktat i onödan. Vi gick till Ritz Garden för att hämta bilen(10 000 steg!). Tassadar följde med och han var så glad över att få träffa polarana Franke och Pretty. Vi tog en snabb kaffe och sedan åkte vi och tvättade bilen. Plockade upp Ludde på hemvägen som sovit hos Sam, och körde in till Lido för att äta sen lunch på Ganges. Sedan hem till soffan med en god timmes vila och bokläsning. Killarna har gjort läxor och förberett sig inför morgondagen. Allt är klart.

Nu när de gått och lagt sig skall vi kolla på Här är ditt liv;Persbrandt. Sen sova. Imorgon är det måndag och en ny dag börjar! Jippi!

3 kommentarer:

Christian sa...

Åh vad relaxat det låter...vi måste vara utvilade efter denna helg, eller hur!

Victoria sa...

mmm...

Victoria sa...

mmm...