torsdag 30 april 2009

Glá Valborg och grattis Kungen!

Jepp! Då var man mätt i magen efter en härlig middag med Cold Stoneglass till dessert.
Huset vi kollade på ligger tre hus ifrån Vickans och det var fint men säkert lite för dyrt. Det är ju äntligen vår marknad nu och då kan man ju alltid se sig omkring efter billigare, men minst lika bra hus.
Idag har det varit så varmt och skönt ute. AK, jag och Viktoria åt lunch i en butik som påminde om något ställe i Sverige som skulle kunna ligga i en stadspark eller vid en fin herrgård. De sålde lite fina saker och inlagda frukter, marmelader och vinägrar, linne och tvål där. Butiken var som ett litet fik där man kunde köpa goda mackor med parma och basilika, färskressade juicer, gott kaffe med smarrigt hembakat. Självklart driven av en expat-dam med noggrant upplärda kinesflickor som vet hur man för sig bland kräsna kärringar. AK köpte ett sagolikt fat och Viktoria köpte en fin tvål. Jag var bara kissnödig och toan var ett äckligt litet hål i backen om hörnet som inte ens jag ville gå på.
Snart börjar reprisen på Idol från tidigare ikväll. Jag måste ju se vem som åker ut denna veckan. Gissar på Alison. Hejar på söta och spännande Adam Lambert, så klart. Behövs egentligen inte, han är så självskriven som vinnare. It is written... Synd att han är så bög...

Till vänster: Adam Lambert

1 kommentar:

Anonym sa...

Valborg?! jajuste! Vi har fint väder och har käkat sill o potatis med snapsch, det var gott!