onsdag 17 mars 2010

Sista dagen med gänget


På tisdagsmorgon åkte jag in till Sv ambassaden med biljetterna som skall ta Bengt och Catrin till Shanghai. CKs sekreterare, Becky Li, hade snällt åkt till stationen och köpt dem på fredagkvällen innan. Skall tilläggas att Becky slutade sitt jobb idag, men det är en helt annan historia. Hur som helst åkte vi vidare ner till torget för ett litet studiebesök. Det var klar sikt och kalla vindar.


Catrins fina flätor fladdrade i vinden. Hon hade tvättat håret för första gången, ett litet piller och plock, efter vad jag förstod. Här står hon på torget framför Nationalmuséet som nu är under pågående renovering.

Bengt var cool i solisar och mössa. Här står han och Kerstin på torget och språkar.


Vad vore livet utan mat? Efter en diger stund på stadsplaneringsmuséet och en promenad på stortorget gick vi in på restaurang Capital M. Där åt vi både Dansk smörrebrödstallrik och dessert! Vi satt länge och åt och pratade. Så mysigt! Tack för lunchen, Bengt!

Nu är dom förhoppningsvis ombord på nattåget till Shanghai eftersom min klocka visar kvart över elva och deras tåg skulle avgå halv tio nu på kvällen. Hoppas de har det bra!


1 kommentar:

Leila sa...

Du har tagit många fina bilder på Bengts resa, det har lite varit som om man varit med på ett hörn.
(Packat och Klart!) ^^