torsdag 11 mars 2010

Till Muren!!!



Det första man gör med sina nyanländna gäster är att lura med dem på en rask tur till muren...-NOT!!! Fast, jo, det gjorde jag! Kom igen nu, ni kommer att sova sååå gott ikväll, sa jag, och dom köpte det.
Väl framme, strax efter tio, köper vi biljett. -Trappor eller linbana upp? -Trappor, tyckte Katrin. -Ok, sliden ner då, sa jag. Bengt bara nickade och log.


Katrin, som har en morsa med järnben/kondis, verkar bära på samma gen. Hon småsprang obesvärat uppför trapporna och manade på far sin liite brutalt. Tur att jag har hajkat varje vecka här i bergen de senaste halvåret, tänkte jag flåsandes.



Efter en fin tur på muren och en äcklig kopp pulverkaffe som Bengt köpte av en tant från Mongolia, kom vi fram till rodelstationen. Spännande!!
Hade det inte varit för den svarte mannen framför Bengt i banan, hade vi haft en riktig adrenalinfärd nerför i varsin släde. Kanske var det tur att vi hade en sådan bromskloss i vägen, för jag skymtade en väldigt busig och fartglad kille i ögonen på Bengt...
på vägen hem somnade inte gästerna, som man skulle kunna tro, de var kanske för hungriga, vi stannade och köpte alldeles nyplockade jordgubbar. Sedan åkte vi till Mrs Shanen och lunchade. Fotmassagen efteråt var underbar!



Efter ett besök på CKs jobb åt vi allesammans middag på South Beauty. Det var toppen! Vi kom hem strax efter åtta och då var vi alla ganska trötta.
Dusch och lite eftersnack, nu sover våra söta gäster en välbehövlig skönhetssömn och klockan är ännu inte tio. Hoppas de sover hela natten nu. Fniss, det fenomenet har jag inte tänkt på sedan jag hade en bebis. Imorgon väntar nya äventyr! Då skall vi kolla in hårförlängningar och andra coola skönhetsprylar! Häng me´!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

Var rädd om forshagapojken