fredag 11 juni 2010

Tack, tack, tack...will miss you and you and you, not you...

Jaha, nu är den värsta tack och adjötiden över för i år.

Det var skolavslutning idag så killarna kom hem strax efter tolv och åt pannkakor med glass och jordgubbssylt. De var glada och alla hade de bra betyg som höjts sen i julas. Alltså inget kok stryk till någon ikväll, sorry CK.

På förmiddagen fikade fredagsvandrarna tillsammans för sista gången innan sommaren och ikväll är det middagsbjudning på Orchard med familjen Möster som värdpar. De åker hem för gott i sommar så det skall bli trevligt att träffa dem ordentligt ikväll.

De flesta åker hem redan nu i helgen av alla vi känner, en del har redan farit. Vi kommer bli de sista av alla negerpojkar. Biljetterna är nu konfirmerade och vårt avresedatum är inte förrän den tolfte juli. I fyra veckor skall jag och grabbarna"rå" om varann här i Beijjan, ostörda. Ska kanske ta och "glömma" betala interneträkningen? !*elak*

Ludde är redan rastlös, har spelat dataspel i flera timmar och hoppar nu som en galning på studsmattan. Victor förbereder sig inför en fest han ska på ikväll där alla killar skall vara Robbers och alla tjejer skall vara Poliser. Kinky, eller hur?
Hur som helst är han ju redan "tagen" av vad jag förstått. Jag antar att det står en viss poliskvinna där i entrén på festen med handbojjor som enbart passar Victor...

Har inte orkat springa idag...än...

Inga kommentarer: