tisdag 5 augusti 2008

Persmäss i Karlstad


ALLA skall med in till stan på marknad. Hur löser vi detta? Vi har tre bilar, men ingen vill åka utan den andre. Vi knör ihop oss därbak! Syrsan och jag i bakluckan. -Polisen är ledig idag, sa Lars. Faktum är att det är på tisdagar som polisen jobbar i Forshaga. Vilken tur att vi skulle till Karlstad då!!!

Vårt årliga besök på bokhandeln. In och lukta på böcker och sen ut igen. MMMMM, vad böcker luktar gott! Ludde bläddrade i fiskeböcker och Victor fascinerades av priserna.

Här är Sveriges svar på Starbucks. Inget vidare svar tycker jag. Vi gick dit i alla fall. Kön var oändlig, fast inte så lång. Hur går det till?

-Tänk om man kunde åka lika bra som den där killen...eller åtminstone som killens lillbrorsa...
Hahahaha! På stan var det en nasare som lånade ut flexboards till folk så att dom skulle bli sugna att köpa. Han visste inte att småproffsen från Kina var där och snålåkte!!! :p
Ludde surfade runt med en varm kopp choklad i handen som om han inte gjort något annat. Han trixade och hoppade från bräda till bräda i bara farten allt eftersom han lagt upp dem på gatan. Kul!

"Gamle" Bengt på Romstad fyllde år igår. Vi åkte dit och fick tårta. Toaletten var ett populärt mål där eftersom vi alla druckit kaffe/varm choklad på Wayne's tidigare. Dom ser så bestämda ut, tyckte Lucas.
På stan köpte vi två par jeans åt Victor, tre par strumpor till Lucas och inget mer.

1 kommentar:

Christian sa...

O shit, nu blir jag orolig kring shoppingen! Måste kolla kontot....