onsdag 20 augusti 2008

Samma tisdag...


Ludde kom på att vi inte brytt oss om almanackan på ett tag. Se så fort dagarna går. Hoppas det går lika fort fram till jul, för idag har jag en förskräcklig hemlängtan. Migrän hela dagen dessutom. Samband?

CK är ute på middag ikväll. Otippat, eller vad säger ni? Jag passade då på att ta tag i posthögen som legat och väntat i ett par månader nu och fick se denna informativa lapp. Framför allt punkt ett tycker jag är extra intressant. Tur att man inte åker shuttle bus. Vågar definitivt inte börja heller.
God mat blev det idag. Stekta kycklingstrimlor, brynta med sockerärtor, färsk sparris, majs, vitlök, squash och soltorkade tomater. Alltsammans ihopmixat med en extra bra kokt pasta. -Tig och ät! svarade jag när Lucas tog sats från tårna i protest mot alla skumma grönsaker. Han har ju gjort bort sig i sommar när han bevisligen ätit allt från mystiska röror till räkpasta med grönsaker utan att säga flaska. Han är tydligen inte "allergisk". Från och med nu äter vi allt under himlens tak förutom djur vi kelar med eller vill döda i panik. ex: Häst, hund, orm och skorpion. Gissa själva vad som faller under vilken kategori.

Inga kommentarer: