tisdag 5 augusti 2008

Utflykt till Cloetta, Västerlösa, Familjen Stålnert


På väg till vårt mål för dagen tog vi, på begäran från Kina, vägen genom Kumla.


Här ligger det kvar, vårt gamla hus på närkeslätten. Inte mycket har hänt med det efter att vi sålde det för fem år sedan. Det är fortfarande lika vackert och baksidan är numer lite öppnare eftersom gräset är klippt ända ner till cykelvägen. Jordgubbslandet finns inte kvar. Dumhuvven! På terrassen står ett hiskeligt nomadliknande tält. Plastblommorna i blomlådorna är inte snygga heller. Vår solblekta brevlåda hänger kvar.


Äntligen kom vi fram till vårt mål. Det tog tre hela timmar att köra! Barnen badade och var glada, Annelie och jag pratade och var glada och Tomas grillade och var glad! En glad dag helt enkelt! Dom har gjort så fantastiskt fint runt poolen också! SNYGGT!

Se så glada barn! Philip och Lucas har längtat efter varann. Dom sprang runt och lekte hela dagen till sent på kvällen och hade mycket att ta igen.


Annelie bjöd på våfflor med skagenröra och västerbottenost. Skitgott! Barnen fick dock klassiska syltvåfflor, vilket dom var nöjda med!
Forts kommer senare...

1 kommentar:

Christian sa...

Huset ser sig likt ut! De har dock proble med ogräs i grusgången ser jag. Undrar om det växer kantareller fortfarande? Kumla 20000 innevånare är ju verkligen något att fira!

Vilken pool de byggt Stålas..Har den OS status? 50 m lång? Ser otroligt fint ut. Hoppas man kan komma på besök någon gång.